Vårens Gå-Bingo för 2020 startar igen i april!


Lions Club Bergsjö drar igång höstens Gå-Bingo!

Nu är det dags för höstsäsongens Gå-Bingo i Bergsjö.
Vi startar söndagen den 1 september och kör vidare den 8, 15 och 22 september.
Första start är klockan 09.00 och vi har öppet till klockan 12.00.
Efter promenaden bjuder vi på fika.

Hjärtligt välkommen.

Gå Bingo sept. 2019


Vi tackar alla som har deltagit i vårens Gå-Bingo.

Fjärde söndagen kom c:a 85 personer, unga som gamla och gick den sedvanliga promenaden i det vackra vårvädret. Vi kan glädja oss åt att det givit drygt 11000:- kronor under dessa fyra söndagar. Det är ett värdefullt bidrag till forskningen om cancer hos barn.
Ett stort och varmt tack till alla som deltagit och till våra sponsorer.


 
Dags för Gå-bingo i vårvädret.
Nu återupptar vi Gå-bingon i Bergsjö efter vinteruppehållet.
Vi startar söndagen den 7 april och fortsätter den 14 och 21 april
med avslutning den 28 april-19.
Starten och målet är som tidigare vid Bergsjö hotell.
Du är välkommen till en stärkande promenad, mellan klockan 9 och 12.
Efter promenaden bjuder vi som vanligt på fika.

Gå bingo 4 19


GÅ-BINGO I "BERSEKOAS" SPÅR.
 
Höstsäsongens Gå-Bingo har avslutats,
med det bästa septemberresultatet sedan starten 2013.
Den sista söndagen den 23 september kom ett sextiotal och gick.
Vi har under hela säsongen haft en sagolik tur med vädret, som varit soligt och med skön höstluft.
Höstens behållning blev drygt 10 000:- kronor, som vi därmed kan lämna till Lions Cancerforskningsfond vid Akademiska sjukhuset för forskning om cancer hos barn.

Vi vill framföra vårt varma tack till alla som deltagit och till våra sponsorer som gjort detta möjligt.
Gå Bingo 2018 09 23 2
Full aktivitet vid start och mål.

 
 
Tredje söndagens Gå-Bingo
fortsatte med att locka många att komma och gå en promenad i det bästa tänkbara höstvädret. Totalt var det ett sextiotal personer i alla åldrar, som mötte upp vid hotellet för att delta i aktiviteten.
Nu laddar vi upp för den sista söndagen för denna säsong. Alla är välkomna.


Gå bingo 2018 09 16 1


Lyckad kvällspromenad
Personalklubben vid Nordanstigs Kommun i samarbete med Lions Club Bergsjö, anordnade en Gå-Bingopromenad under torsdagskvällen den 13 sept. Det blev ett lyckat inslag på initiativ av Berith Danielsson, för medlemmarna i personalklubben. Upplägget byggde på Lions återkommande Gå-Bingo, men för kvällen med utgångspunkt från kommunalkontoret. Det kom ett trettiotal medlemmar och gick den 2,5 km. långa promenaden som avslutades med lite fika.
Behållningen från kvällen går till forskning om barncancer, genom Lions Cancerforskningsfond vid Akademiska.


Gå Bingo 13 9 personalklubben 1
Ett stort gäng kom från Gnarp.Söndagen den 9 september 2018 var en stor valdag.
Många gjorde också det rätta valet med att komma till vår Gå-Bingo.

Vi kunde räkna in 55 personer, unga som gamla som fick en fin och stärkande promenad i det strålande höstvädret och bidrog därmed att vi kan lämna ytterligare 2200: - kronor till forskning om cancer hos barn.

 Gå bingo 2018 09 09 2Höstens första Gå-Bingo i Bergsjö den 2 september startade över förväntan. I det strålande solskenet kom det drygt 60 promenadsugna personer, ung som gammal. Tack alla ni som därmed bidrog till att vi kan lämna ytterligare c:a 2500 kronor till forskningen om cancer hos barn.
Gå Bingo 2018 09 02 2
Fika med prat efter promenaden

Höstens Gå-bingo fortsätter…
Gå Bingo affisch
Välkommen till en stärkande promenad och bidra till att vi 
fortsättningsvis kan stödja forskningen om cancer,
med inriktning
mot cancer hos barn.
Efter promenaden bjuder vi på fika.Vårens sista Gå-bingosöndag den 29/4 2018, blev en formidabel succé, med över etthundra barn och vuxna som kom och gick i det fina vårvädret. Detta gjorde denna säsong till den bästa sedan starten 2013. Vårens omgång inbringade drygt 13 000:- kronor. Sedan vi startade med Gå-bingon 2013 har vi fått in 77 000:- kronor som vi överlämnat till Lions Cancerforskningsfond vid Akademiska sjukhuset i Uppsala. Av detta har drygt 45 000:- kronor öronmärkts för forskning om cancer hos barn.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltagit i vår aktivitet. Ett stort tack även till våra sponsorer som bidragit med vinster och fika.

Gåbingo 29 april

Vårens tredje Gå-bingo den 22/4 i Bergsjö blev också den en mycket lyckad repris på föregående söndag, med fint vårväder och god publiktillströmning. Ett nittiotal personer, såväl vuxna som barn i alla åldrar kom och gick. Dagens behållning blev drygt 3 500:- kronor.
Gå bingo 2018 04 22


Söndagens Gå-bingo den 15/4 blev ännu en framgång med rekordmånga deltagare, då ett hundratal personer kom och gick i det strålande vårvädret. Barnens entusiasm över att ha tagit fram sina cyklar gick inte att ta miste på. Det är glädjande för oss se att så många stannar en stund och fikar och pratar med vänner och bekanta. Rekorddeltagandet gav drygt fyra tusen kronor som vi lämnar vidare till forskningen om cancer hos barn.
gåbingo 2018 04 15

Vårens Gå-Bingo 2018, startade söndagen den 8 april.
En svag men ändå skön vårsol lyste över vårens första Gå-Bingo i Bergsjö. Med den inramningen lockades ett femtiotal personer, såväl vuxna som barn att komma och ta en skön söndagspromenad. Den goda uppslutningen gjorde att vi kan bidra med ytterligare drygt 2000:- kronor till forskningen om cancer hos barn. Ett stort tack till alla som kom och välkommen åter nästa söndag mellan 9 och 12, vid Bergsjö Hotell.


Höstens gå-bingo 2017, har nu avslutats med gott resultat tack vare god uppslutning. Årets två omgångar har inbringat 16 568:- kronor som vi med glädje får överlämna till Lions Cancerforskningsfond vid Akademiska sjukhuset i Uppsala för forskning om barncancer. Totalt har vi kunna bidra med drygt 63 700:- kronor sedan vi startade promenaderna för fem år sedan. Gå-bingon har utvecklats till en aktivitet för alla åldrar. Vi tackar alla som bidragit till detta och önskar er välkommen tillbaka i april.
Gå bingo 2017 09 24 1 kopiaLions Club Bergsjö