GÅ-BINGO I "BERSEKOAS" SPÅR.


Höstens Gå-Bingo.
Höstens gå-bingo 2017, har nu avslutats med gott resultat tack vare god uppslutning. Årets två omgångar har inbringat 16 568:- kronor som vi med glädje får överlämna till Lions Cancerforskningsfond vid Akademiska sjukhuset i Uppsala för forskning om barncancer. Totalt har vi kunna bidra med drygt 63 700:- kronor sedan vi startade promenaderna för fem år sedan. Gå-bingon har utvecklats till en aktivitet för alla åldrar. Vi tackar alla som bidragit till detta och önskar er välkommen tillbaka i april.
Gå bingo 2017 09 24 1 kopia

Vårens fjärde och sista Gå-Bingo, blev även den en stor framgång med 55 deltagare. Ett stort tack till alla som kom och gick, stora som små. Detta blev den hitintills bästa säsongen i bingons historia, med drygt 10.000:- i behållning, medel som går till forskning om barncancer genom Lions Cancerforskningsfond.
Totalt har Gå-Bingon nu bidragit med drygt 57.000:- till forskning sedan starten 2013.
Gå bingo 2017 04 23
Stora som små deltar i Gå-Bingon.

Tredje söndagens Gå-Bingo blev även den framgångsrik med 65 deltagare. Vi vill tacka alla som kom och tog en påskpromenad.
Nästa söndag den 23 april blir den sista för vårsäsongen och vi önskar gamla som nya deltagare hjärtligt välkomna.

Andra söndagens Gå-Bingo den 9  april, i Bergsjö överträffade alla förväntningar. Redan tidigt på förmiddagen började besökarna strömma till. När dagen var slut kunde vi räkna in 85 personer som gått promenaden. Fikastunden efteråt var uppskattad av både barn och vuxna. Det gav också en stund för social samvaro.  


Säsongens första gå-bingosöndag blev något av en succé med ett sextiotal gående.
Ett stort tack till alla som kom 
och bidrog till denna framgång. 
Vi fortsätter nu på söndag den 9 april. 
Under denna säsong går insamlade medel till forskning om cancer hos barn, så kallad barncancer. Hösten 2016 gav ett bra resultat.

Under fyra söndagar i september har cirka 180 presoner promenerat den 2,5 km. långa slingan för att stödja cancerforskningen, samt att ge sig själv en hälsokick. Behållningen är även denna säsong öronmärkt för forskning om cancer hos barn. Efter promenaden bjöds det på fika. Det är ett uppskattat inslag.
Under de åtta säsonger som vi har haft gå-bingo, har vi kunnat skicka drygt 47 000:- kronor till Lions Cancerforskningsfond vid Akademiska sjukhuset, för anslag till forskningen om olika cancerformer. De senaste två omgångerna har det öronmärkts för barncancer.

Ett stort tack till alla som deltagit i vår aktivitet. Ett stort tack även till våra sponsorer som bidragit med vinster och fika.
Gå bingo 24 4 red redigerad 1
     
Lottförsäljning i full gång.


Lions Club Bergsjö